Kouluvuosi alkaa olla pulkassa. Viimeinen viikko vielä, ja lomille -lomps. Toki pitää pitää vielä jalat maassa, sen verran paljon ohjelmaa on tälle viikolle luvassa. Huomenna lähtevät koululaiset kolmeksi päiväksi leirikouluun ja mies päiväksi Helsinkiin työreissulle. Keskiviikkona tulevat leirikoululaiset kotiin ja mies puolestaan lähtee kolmeksi päiväksi ruottinmaalle Skellefteå:n työmatkalle. Torstai-iltana on mulla koulun kevätjuhla ja samaan aikaan on toisiks vanhimmalla tytöllä pesispeli. Lauantaina sitten juhlivat päättäjäisiä meidän isommat tytöt, esikoinen muuten viimeistä kertaa alakoulussa. Minä jaan samaan aikaan toisella puolella kylää tokareita esikoululaisille. Luultavasti ehdin ainakin juhlan lopulla paikan päälle, ettei tartte tyytyä pelkkään videoversioon. Perjantaina on muuten pikkutytöilläkin viimeinen hoitopäivä ja sen kunniaksi kekkerit hoitopaikassa. Eli saa tässä aivan tarpeeksi rientää ennen lomille lompsimista.

Onneksi eilen oli PikkuRouvien kokoontumisajot, viimeisen kerran kyllä tälle keväälle. Terapia tuli tarpeeseen ja turinointi vertaisryhmässä löysäs hermoja ja helpotti päälle painavaa stressiä kovasti. Juuri mitään en kyllä saanut tehtyä, mutta oli meillä sentään taas hieno swappi.
1588347.jpg

Minulle lähti mukaan Nannan taituroima laatikollinen evästä. Pääsevät minunkin nukkeni syömään välillä makkaraa ainaisten makeitten herkkujen sijaan.

Minä värkkäsin swappiin tämmöiset:
1588329.jpg

Leipä on viinipullon korkki, ruukkusalaatti on silkkipaperia helmessä, lautasen oon tehny itsekovettuvasta savesta; ja salamit, kurkut ja tomaatit ovat Agie Scarrin tekosia.

Nyt lähden vielä kuikkimaan, mitä tilaisin mieheltä tuliaisiksi Hobby pointin nukkekotivalikoimasta.