Nimesin pikkutyttönä erään isäni työkaverin "tuppaankuliaisensedäksi", kun hän meillä kyläillessään toi tupaantuliaisia. Miehenikin on kantanut tällä viikolla tuliaisia selkä vääränä. Ensin maanantaina Helsingistä ja sitten vielä perjantaina sieltä ruåttinmaalta. Tässäpä yhteiskuva, ootte muuten ihan oikeassa, se on ihan mahoton tuo mun rakkaani.
1603761.jpg

Toivoin, että saisin jotain lasijuttua Hobby pointista. Siellä ei kuulemma ollut ollut muuta lasista, kuin nuo kolme purkkia.Mies ei ollut sitten osannut päättää mitä muuta ostais, ja oli päätynyt ostamaan vähän kakkea. Aivan upeita juttuja minusta.
1603764.jpg
Tässä vähän lähempää vielä näitä herkkuja. Tuo hieno rasia on sitten se ruotsin tuliainen. Skellefteåssa oli ollut Indiska, jonne miehen naispuoliset työkaverit olivat mieheni kuskanneet mukanaan ;)

Tänäään alkoi sitten meidän perheen naisväellä kesäloma. Tytöt saivat hyvät tokarit ja esikoinen sai stipendinkin. Oli kyllä täydellinen kesäpäivä kajauttaa loman alkajaisiksi Suvivirsi lasten koulun pihalla. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pääskyset lentelivät ympärillä. Minulta jäi omien lasten esitys näkemättä livenä, mutta onneksi mies tallensi sen videolle. Innostuttiin iltapäivällä hommammaan kukkia uuteen kukkapenkkiin, joten en oo vielä ehtiny ees sitä videota kattomaan.

Oman kouluni kevätjuhlaahan vietettiin jo torstaina. Koululaiset esittivät meidän eskarilaisten keksimän sadun. Kaikki oppilaat olivat mukana ja esitys oli aivan huippuhyvä. On ne lapset vaan niin ihania. Jotensakin kummalinen olo on tässä vaiheessa. Toisaalta ihana helpotus ja ilo, kun kouluvuosi on takana ja pitkä loma edessä, toisaalta taas haikeakin mieli, kun osa oppilaista siirtyy uuteen kouluun.