601591.jpg

Tänään saatiin lapsetkin kotiin mummulasta, ihanaa, kun perhe on taas koossa. Tein balsasta tämmöisen ovikyltin nukkekodin oveen. Kirjaimet on leikattu ja väännelty laukaisulangasta, eli semmoisesta ohuesta rautalangasta.

Vaikka tänään olikin viikon ensimmäinen sateeton päivä, en malttanu lähtä pihalle, vaan jäin tapetoimaan keittiön.Tai ihan ensin piti tehdä keittiöön lattia. En alkanut silppuamaan vähäisiä bambuvarojani keittiön lattiaan, kun ne on ainutta materiaalia, josta saan suht. siistit ikkunanpokat. Niinpä kaivelin kätköjäni ja löysin ikivanhan kontaktimuovin, joka on semmoinen puukuvioinen, aika järkky totta puhuen. Se oli myös rytyssä, eikä ihan keittiön lattian kokoista sileää kohtaa edes siitä saanut leikattua. Ajattelin silti yrittää, liimasin kontaktin pahville, piirsin nuuttauspuikolla siihen viivat laudanraoiksi, jotka väritin mustalla tussilla. Samoin teinlaudanpäät poikkipäin, ja piirsin naulankannat tussilla.

Tapetiksi valitsin eilisistä paperiostoista valkoisen kohokuvioisen ja keltaisen myös vähän profiloidun paperin. Boordiksi löytyi silkkinauhaa. Ja tältä näyttää keitiö tänään:

601563.jpg

601570.jpg

601566.jpg

Tuohon erkkeriin aion tehdä semmoisen istumispaikan, jossa voi vaikka lueskella. Yhteen ikkunaan tein pokat, mutta unohdin laittaa "lasin". Ajattelin kokeilla tehdä ikkunat piirtoheitinkalvosta.

Sitten vielä se tuunaus, eli lidlin sininen kaappi näyttää mulla nyt tältä:

601582.jpg

En tiedä onko mun krakleerauslakka menny jotenki vanhaksi, kun ei meinannu ollenkaan halkeilla tuo maalipinta. Yläosasta sentään vähän ja vielä sillai mittakaavaan sopivalla tavalla.

601593.jpg