Kevään tuntua on ilmassa, mutta meidän piha on edelleen opsin lumen ja jään peitossa ja muualta rapavelliä. Lapset odottaa, että piha sulais, ja sais trampoliinin. Kyllä kieltämättä aika ihanaa onkin sitten kun tuosta ravasta päästään joskus eroon. Sitten me muutetaankin ulos.

Eilen olin jääkiekkoevakossa koululla askartelemassa. En kyllä saanut valmiiksi muuta ku yhden pienen maton. Siitäki tuli vino vinkkura. Tuo palma lanka on tosi ihanaa, mutta tympeä virkattavaa, kun silmukat katoaa sen nukan sekaan. Tämmöselle virkkustaidottomalle varsinkin haasteellinen lanka.

Tässäpä nyt sitten tämmönen hieno kuva noista mun pikkumatoista:

514620.jpg

Pääsiäisen aikaan löysin kaupasta  tämmösen kivan pikku talon:

514612.jpg

Tämä on tarkotettu kai munille. Olis aika mukavan näköinen jos sais tehtyä tuonne sisälle kunnon valikoiman oikein nättejä pääsiäismunia. Lapset varmaan tykkäis jos tämän täyttäis suklaamunilla.Kyllähän tästä sais sisustettua jonku kivan minijutunki jos sais hyvän idean aiheesta.

Samalla näppäsin vielä tulitikun kans kuvan niistä edellisistä miniaskarteluista.Enkä nyt tiiä kumpi täällä sekoaa minä vai kamera, mutta näin kävi taas:

514618.jpg

514623.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän raporttini tällä kertaa. Nyt pitää palata hellan ja nyrkin väliin, nälkästä sakkia täällä tuntuu olevan.