Marian innoittamana, jälleen kerran, innostuin minäkin kokeilemaan massasta valaisinta nukkekotiin. Heti tätä tehdessä kypsyi mielessä parikin ideaa, miten olis kannattanu tehdä. Vaikka en mää siltä tätä ensimmäistäkään yritelmää raaski roskiin nakata. 1305432.jpg

Saa roikkua nukkekodin keittiössä, kunnes innostun värkkäämään uuden. Tämän tekeminen oli kyllä niin hidasta. Ensin nyhersin toista tuntia noiden osien kanssa, ja sitten vielä yön yli kuivattelin liimauksia ja kalvoväri-lisäyksiä.

Paistamisen jälkeen hoksasin mm. että mulla olis ollu noita pikkuhelmiä myös oranssinkeltaisina, jotka olis tietty paremmin sopinu tänne keittiöön. Toteutus olis ollu myös sirompi, jos olisin jättäny noitten palojen raunoilta nuo mustat massat pois ja niihin olis tullu vaan tuo kalvoväri. Nyt kappaleiden välisaumat on tosi leveät. Tosi kiva idea tämä silti on, ja varmasti jossain vaiheessa innostun näpertelemään näitä lisääkin.

1305427.jpg

Siirsin tuon hyllyn takaisin tuonne peräseinälle. Saas nähä saanko ikinä tehtyä yläkaappeja keittiöön. Kakutkin siellä odottelevat arvontaa.

1305437.jpg

Ristipistelyn laitoin myös seinälle. Lampun ripustukselle pitää tehdä vielä jotain. Nyt tuossa yläosassa on vain musta nappi, mulla oli niin kamala kiire päästä kokeilemaan noita valoja. Samoin kaikki johdot on vaan sinitarralla lätkitty kiinni, kun niille en oo vielä ehtiny porata reikiä. Sähkösuunnitelma on kokonaan tekemättä.

Loppuun vielä kuva koko alakerrasta valaistuna, mielikuvituksen avulla voi kuvitella, että johdot on kauniisti.

1305419.jpg