Tunnustaudun pahanlaatuiseksi joulustressaajaksi. Vaikka muuten olen aika suurpiirteinen, niin lataan kyllä jouluun hirveästi odotuksia ja paineita. Juuri jouluna kaiken pitäisi olla täydellistä. Kuvittelen, että tämän asian tiedostaminen ajan kanssa antaisi vapauden hellittää, mutta aika vaikealta se tuntuu. Onneksi ihanat joulukalenteriyllätykset heti aamusta tuovat mukavaa joulumieltä, vaikka aivot kuinka yrittävät muistuttaa kaikista stressattavista asioista.

Tämmöisiä ihanuuksia olen saanut Nannalta:

6.päivä: kaunis huovutettu takki. Pitäähän nukkiksen äidilläkin olla takki, kun isäntäkään ei suostu koskaan riisumaaan omaansa :)

8. päivä: pikkuruisia neppareita, hienoja nappeja, ja tuosta kananapistahan tulee ilmiselvästi taulu nukkekodin keittiöön.

10.päivä: Hurmaavan söötti pieni taulu. Kiitos  näistä Nanna!

Auliinan paketeista olen avannut tämmöisiä:

7.päivä joulukortit nauhassa.

9.päivä Käsittämättömän pikkuinen ja sievä Tuomaanristi. Kiitos Auliina!

Tämä meidän kalenterihässäkkä on hiukkasen monimutkainen, kun teimme siis jokainen kahdelle 12 yllätystä. Minulta lähti siis kummallekin kamulle parillisten päivien pikkupaketit. Ja naiset kun on asialla, niin saimme sekoiltua systeemin vielä jotenkin niin, että en ole ihan varma tuliko jollekin vain tuplasti joko parittomien tai parillisten päivien paketteja. Mutta enivei, minulta tytöt saivat 9. päivä valkeat joulutähdet.