Älkää nyt pudotko tuoleiltanne, mutta totta se on, että oon viimein saanu tapetoitua nukkiksen keskimmäisen kerroksen. Samalla huristelin vähän poralla ja vetelin sähköjohdot hieman asiallisempaan asentoon. Tässäpä kuvasarja nukkiksen tämänhetkisestä tilasta. Kalustus on vaan pikaisesti eilen illalla tökästy paikalleen kuvia varten.

2034080.jpg

Ulko-ovelle sen verran lisää ilmettä, että oveen laitoin kahvan ja kolkuttimen, sekä kukkapuskan, jonka oon saanu joltain ystävältäni Pikku Rouvissa.

2034084.jpg

2034086.jpg

2034091.jpg

Runoilija makoilee vähän soffalla, taitaa olla hieman päänsärkyä viikonlopun henkisen ponnistelun jäljiltä. Siirsin tuon valaisimen tuonne portaikkoon, kun haluan sohvapöytien päälle jonkun kivan riippuvan valaisimen joskus. Nuo valkoiset kaapit lätkäisin vain huoneen täytteeksi, eivät todella tule kuulumaan tuon huoneen kalustukseen.

2034095.jpg

Keittiössä ei oo mitään uutta. Harmittaa, kun tuo lamppu on kärsinyt niin pahasti, kun se on niin monesti tippunu. Tykkäisin siitä, vaan pitää ehkä tehdä joskus uus, ehjä tilalle.

2034101.jpg

 Tästä huoneesta tulee lastenhuone. Mua harmittaa, kun menin töhertämään lattian valkoiseksi, huoneesta tuli niin kovan oloinen. Tuo vielä paljaana roikkuva lamppu vaan korostaa huoneen värien kovuutta. Vaan enhän kyllä ala noita lautoja irtikään repimään, pitää kehitellä jotain sisustuksellista ensiapua tilanteeseen. Ehkäpä nukkiksen rouva hälyyttää Innon Markon apuun...

 Tuo Lidlin sänky olis muuten ihan ok, mutta oikeasti se on liian lyhyt tuolle pojulle. Tulee lapselle skolioosi, jos joutuu siinä vuosikaudet kippurassa makaamaan. Siispä näistä kalusteistakaan ei varmaan jää tähän huoneeseen kuin jompi kumpi noista mahottoman upeista =)?? laikanlinnoista, eli imetystuoleista. Rouvan paksun hameen piilossa on "poulttonin viviennen" taidokkasti suunnitelemalla kaavalla köpösti toteutettu yksilö. Huoneen oikealla seinustalla puolestaan itse kuuluisan Liimanäpin virittelemällä kaavalla valmistettu laatukaluste, joka toden totta pysyy pystyssä seinää vasten. Tuo kangas kyllä sopii paremmin tuohon tapettiin, joten voipi olla, että tälle tuolille pitää etsiä seinänvieruspaikka tästä huoneesta. Ehkä myös matot pysyy tässä kamarissa.

2034108.jpg

Tästä vanhempien makkarista tuli minusta ihan kivan värinen. Takanurkassa hämyisessä piilossaan on luantain kerhossa sutjakkasti ja hymyssä suin valmistamani tuoli. (Ja tuon kirkkaamaassa valossa, tai tämän lähempää sitä ei voikaan kuvata.) tuolin vieressä Tiimarista hommattu puuvalmis (edelleen) lipasto, joka kyllä spoii tuolle tuolille pariksi. Tumma kaappi ei jää tänne, ja ison maton paikalle tulee vanhempien sänky. Siihen on jo hommattuna semmoiser valmiiksi sorvatut jalat ja patjakangas. Onneksi tuo matto on aika paksu ja pehmeä, niin siinä voi ens alkuun nukkua (muutaman vuoden?).

2034113.jpg

Erkkerissä näyttää tältä. Ilmiintyispä sinne pian jotkut kivat verhot, nuo ikkunanpokat on sen verran huonolla vatupassilla laitetut. Sain muutens tuon isomman ruusutyynyn kerhossa lauantaina Jaanalta. Ja tuon pienemmän oon saanu aiemmin Vuokolta.

2034124.jpg 

Minä ristipistelin swappiin tämmöisen jouluisen tyynyn (hirmu huono kuva), tämä meni Epelle. Ja tässä vielä otos kaikista tyynyistämme.

2034128.jpg

Suloisia kaikki, vai mitä? Jollen väärin muista, niin takaa vasemmalta oli: Auliinan(kirjailtu), Jaanan(nyt mun),Tainan, Tuulian(kaksi virkattua), Epen(kirjailtu), eturivissä vas. Nannan(kaksi kukallista), mun ja Chrissen.

Puuhalassa valmistui -ja jäi valmistumatta- erinäinen erä nojatuoleja, joita voitte ihailla kunkin omissa blogeissa. Me reenattiin voimasanoja näpit liimassa tappiin asti, eikä kukaan ehtiny enää räpsiä kuvia.