Tuolin aloitin edellisellä kerhokerralla, samassa kerhossa värkkäsin nuo kukkaset. Arkku oli viimeisimmän kerhon swappiin, se päätyi Tuulian omistukseen. Valokuva-albumin tein Nannalle, joka oli kutsunut meidät kotiinsa kerhoilemaan ja ompasemaan.

Arkun kanteen tein koristeen koholeimalla, siitä tuli mielestäni aivan kiva.

Viime lauantain kerhon aiheena meillä oli siis ompelu. Oon oikeasti varsin tumpelo tunari ompelukoneen kanssa ja  yleensä mun ompeluksien tuloksena kauniit kankaat päätyy silppuna roskikseen. Lopuksi  saan sitten itkua vääntäen piilotella ihmeellisiä viritelmiäni.

Onneksi nyt oli kaikki toisin, Nannahan on suorastaan ompelun ammattilainen, ja vehkeetkin sillä on sen mukaiset. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, sain ommeltua patjan (ja vieläpä julkaisukelpoisen), ja TILKKUTÄKIN!  Eikä sen arvoa yhtään vähennä tekniikan "helppous": leikkaus-> silitys->ompelu. Oon oikein tyytyväinen, suorastaan onnellinen.

Ihka aito hestenssi, kyllä pojun nyt kelpaa köllötellä.

TSADAA!!

Sisustin pojun huoneen uusiksi, pitihän tämä ihme saada näkyvälle paikalle.

Ompelin sänkyyn myös täkin ja tyynyn, mutta niistä ei nyt oo kuvia, kun onnistumisen innostamana aion ommella vielä pussilakanan ja tyynyliinan niihin. Siihen asti saa poju lueskella Peppiä...