Täällä näkyy käyvän kurkkijoita, ainakin laskurin mukaan, niin paljon, että oikein huimaa. Ja tyhjän takia näköjään tänne saa kurkkia, kun ei rouva saa sen enempää tekstiä kuin kuvaakaan laitettua. Syy päivitysten puutteeseen on yksinkertainen, ei voi näyttää mitä oon tekemässä, ettei yllätys mee pilalle. Lupaan, että tässä kuussa tulee valmista, ja heti laitan myös kuvat.

Vappua vietettiin meillä hyvin rauhallisissa merkeissä, aattoiltana saunottiin ja paistettiin takkamakkaraa. Perinteinen grillikauden avaus päätettiin siirtää lämpimämpään ajankohtaan. Myös eilen oltiin ihan kotosalla, mitä nyt pyörähdettiin miehen ja pikkutyttöjen kans kylillä katsomassa moottoripyöriä vappuajelulla. Minä värkkäilin aina välillä kellarissa niitten salaisten askartelujuttujen kimpussa, lapset oli kylmästä säästä huolimatta pihalla, ja miehen aika tais kulua pyykkien ja jääkiekon parissa.

Tänään näyttää vähän siltä, että joku nuha on iskenyt noihin pienimpiin. Astmalääkkeet on taas kova sana, uusi avaava vaan tuottaa päänvaivaa, kun en oikein osaa annostella sitä vielä. Onneksi kuitenkin tilanne on ihan hyvä, ei ollenkaan sitä, mitä se on tuon astmaatikon kanssa pahimmillaan ollut. Jospa tytön kasvun myötä päästäs vielä joku päivä koko astmasta eroon.

Ettei tulis kuiva ja kuvaton postaus, laitan kuvan kirpparilta löytyneestä pikkunallesta, joka saattaa päätyä lelu-/herkkupuotiin myyjäksi. Ei paha, kun hinta oli 20snt.

558868.jpg