Meillä yskii muutkin. Mies on yskinyt jo pari kuukautta ja me muut ollaan tässä aloittelemassa. Toivotaan, ettei yhtä kauaa tartte meidän yskiä.

En oo askarrellu mitään uutta, mutta laitan töhön pari kuvaa aiemmista massailuista, joita en oo vielä näyttäny.

Viime viikonloppuna meidän piti käydä kaupungilla ostamassa lapsille talvikamppeita, enkä isänpäivääkään viitsiny käyttää sulkeutumalla askarteluhuoneeseen. Jouluaskartelut pyörii kyllä jo kovasti mielessä, ehtis vaan joskus toteuttamaan ideoita. Ainakin korttiaskarteluun pitää varata aika, ja oikeastaan melko piankin. Minisiä joulujuttujakin olis tosi mukava väkertää. Ja jotain itsetehtyä lahjaakin olis kiva kehitellä.

Kummasti nämä arkipäivät vaan menee kaikkeen pakolliseen, eikä askarteluille kyllä jää aikaa. En oo ehtiny ees teidän muiden blogeja kiertelemään, kun tietokonekin on ollut päiväkausia kiinni.

Tulevanakin viikonloppuna mulla on lauantaina työpäivä. Että saapa taas nähä millon se askarteluaika koittaa...

Tässä nyt nämä äsken räpätyt kuvat. Salaattiin tein kirsikkatomaatteja, katkarapuja ja kananmunaviipaleita.

1058816.jpg

Ja herkkuosastolle valmistui "Veera"-keksejä ja jaffakeksejä.

1058814.jpg

1058811.jpg

Onpas taas niin mahdottoman laadukkaat kuvat. Vaikka pieni hämyisyys ei kyllä lopputulosta pahenna, vaan pikemminkin imartelee näitä räpellyksiä.

Nyt taidan hipsiä haastattelemaan tuota ukkokultaa, kun se viimein tuli töistä kotiin. Huomisen ja ylihuomisen se onkin iltavuorossa. Mikähän nimi tällä tämänpäiväisellä työvuorolla on , kun aamulla on mies menny töihin 6.45 ja kotiin on lähteny ilta seittemältä???