Olen jo aiemmin esitellytkin keskeneräisen roomboxin, joka on hempeän vaaleanpunainen. Tänään ahräsin tämän tupasen kimpussa, ja sain jotain aikaiseksikin. Olin toki aloitellut jo viikonloppuna tekemällä tiskiallaskaapin. Tänään valmistui väliseinä, kamiina ja kaappi. Tupanen on ahdas, mutta kyllä siellä yksi ihminen mahtuu asustelemaan.

Tein sängyn päätyyn tänään väliseinän, joka erottaa ikäänkuin makuualkovin. Listojen kanssa oli melkoinen säätäminen, että sain seinästä edes suht asiallisen. Onneksi mieheni toi minulle viime vikolla lidlistä listaleikkurit, niin olipas niillä nyt näppärää napsia listoja poikki.

Seinän toiselle puolelle sijoittuu tiskiallaskaappi ja tupasen keitto- ja lämmitysapuri, pikku kamiina. Kannattaiskohan asukin hommata vaikka sähköliesi, sen verran pikkuinen tämä hella on. Mutta mukavuuksina on lämmin vesi sekä viemäri. (Tiskialtaan alla on oikeastikin viemäriputki, tehty pillistä).

 

Pöydällä on siirrettävä mosaiikkinen leikkuutaso. Laatoitus on skräppäyspaperia, johon nuuttasin urat, jotka sitten maalasin.

Ostin tuon söpön ruusuastiaston hiihtolomalla Tampereen messuilta.

Kuopustani lainaten: Mielikuvittelen tämän tuvan asukkaan semmoiseksi Astrid Lindgrenin Marikki kirjassa olevan pyykki-Iidan tyyppiseksi naiseksi, joka auttaa rikkaita perheitä pyykin pesussa. Hän käy taloissa, mutta ottaa pyykkejä myös kotiinsa pestäväksi. Auliinalta saamani upo hoitelee tässä tapauksessa lähes automaattisesti pyykinpesun =)

Kaappiin sopii vielä lisääkin tavaraa. Tuvasta puuttuu myös matot. Makuualkovin seinälle ajattelin laittaa vähän lisää tauluja. Tässäpä tämä tupanen, vielä tämän parissa voi jonkun aikaa nyhertää, mutta jotain edistystä sentään.