Marraskuu oli ja meni, nukkisnäyttely kirjastolta on kuskattu kotiin, mutta tavarat odottelevat vielä paikoilleen laittamista. Olen saanut paljon mukavaa palautetta näyttelystä. Sen verran haipakkaa tämä marraskuukin on ollut, etten ole edes kerhossa ehtinyt käymään. Tosin yhden kerhokerran uhrasin Tampereen reissulle, pääsin käymään käsityömessuilla. Ja nehän ne vasta messut olikin. Olimme mieheni kanssa ihan äimänä, kun meille valkeni, että messut olivat sitä kokoluokkaa. Tarkoitus oli ihan vaan äkkiä piipahtaa siellä, mutta katsomista olisi kyllä ollut useammaksi päiväksi, ja niinhän siellä sitten vierähti useampikin tunti. Hirmuisen paljon upeita käsitöitä, ideoita, ja ihania materiaaleja. Tarttui sieltä mukkaamme kerhon nukkikseen vähän sähkötarvikkeita.

Syksysn pimeyttä vastaan taistellaan laittelemalla sisälle ja pihalle jouluvaloja. Kekkasin mielestäni hauskan idean valoille: vanhoista seipäistä tehdyt tikapuut. Eilen sitten toteutin suunnitelmani, ja olen kyllä lopputulokseen tyytyväinen.

Näihin kuviin en kyllä ole tyytyväinen :(

Ja kun lunta ei tule taivaalta, niin sitä pitää sitten tehdä itse:

Nämä minit paperihiutaleet menivät viime lauantain kerhoswappiin ja päätyivät sitä kautta Tuulialle.

Kerhoilusta toipumisessa onkin tässä sitten mennyt muutama päivä. Vietimme Nannan synttäteitä, mikä oli oikein kivaa. Aloin myös asentelemaan valoja kerhon taloon. Sen seurauksena olinkin päätyä sairaslomalle. Sähkötyöt sujuivat mallikkaasti, mutta talo hyökkäsi kimppuuni, eli kaatui päälleni. Ja se ei ole mikään ihan pieni talo. Onneksi lasiovet säilyivät ehjinä, ja aika vähin vaurioin siitä rytäkästä selvittiin loppujen lopuksi muutenkin. Minulla on mustelmia ja pikku naarmuja siellä täällä. Säikähdettiin tietysti ihan hirveästi, ja ensin luulin, että vuosien uurastuksemme päätyi roskakoriin, mutta lopulta hävikki oli aika vähäinen  -ONNEKSI.  Näköjään se niin on, että nukkekotiharrastaja ei tervettä päivää näe ; )

Kerhoreissulta sain mukaani myös huippujännittävät joulukalenteripaketit. Päivittelen kalenterijutut vasta sitten, kun kaikki paketit on avattu (yritämme lasten kanssa malttaa pysyä yhden paketin päivävauhdissa).

Vaikeaa se on, kun tekisi mieli avata kaikki heti...