Eilisaamuna näppäsin kuvan kerhotädeille viedyistä korteista ja olisin ne tänne lätkässy tänään, mutta mies onkin ottanut kameran mukaansa, kun on esittelemässä työpaikkaansa messuilla. No saanpahan sitten illalla nähdä kuvia messuosastosta, kun vasta huomenna lähden sinne ite kattelemaan.

Kahden ihanan aurinkoisen päivän jälkeen täällä taas sataa. Onneks eilen oli niin ihana ilma, kun toisiks vanhimmalla tytöllä oli eka harjoituspeli. Saatiin kyllä oikein nauttia auringon lämmöstä, vielä illlallakin oli niin lämmin, että ihan hyvin tarkeni ilman takkia.

Tälle illalle ei olekaan mitään menoja, ja ajattelinkin tässä syönnin jälkeen ottaa pikkutytöt kaveriksi vuovailemaan (kuopuksen käyttämä termi). Lapset saa vuovailla muovailuvahasta ja minä kokeilen cernitiä.

Koululaiset menee illalla yökouluun, sais loppua tuo sade, kun niillä on kuulemma koululla pesisottelu kahdeksalta. Huomenna tytöillä loppukin koulu jo aamulla yhdeksältä. Jos tytöt jaksaa, niin päästään sitte koko sakki kattomaan isiä messuille.

Nyt taidan sinkasta lämmittämään meille ruokaa, että päästään vuovailemaan, ehkäpä illalla saan jonkun kuvankin tänne, vaikka niistä korteista.