Tässäpä muutama kuva nukkekotiini muuttavasta perheestä.

750251.jpg

Toistaiseksi nimeä vailla siis äiti, isä poikaviikari ja tyttövauva. Oli kamalan vaikea valita nukkeja, kun melkein kaikki olivat niin vanhahtavaa tyyliä, että nykyaikaan sijoittuvassa kodissa näyttäisivät siltä, kuin olisivat naamiaisiin menossa. Näillekin pitää ehkä jossain vaiheessa yrittää saada jotkut vaihtovaatteet, vähän kuuma voi tuolle isukillekin tulla jatkuvasti takki päällä. Nuo vaatteet on vaan valitettavasti liimattu, ja vieläpä niin, että isän takin alla on vaan paidan ja liivin etukappaleet. Yritin silti vähän katsoa, että lapset muistuttaisivat vanhempiaan enemmän kuin "alakerran Ramia". Isukki on mun miesmakuun vähän liian feminiini, mutta pääasia, että talon rouva on onnellinen.

Tässä vielä muutamia kuvia, kun sovittelin nukkeja keittiöön. Huomatkaa, että poikaviikari on saatu pysymään nätisiti kuvassa tikkarilla lahjomalla.

750272.jpg

750261.jpg

Kukka-amppeli  on lomalla tehty. Virkattu karhulangasta.

750265.jpg

Uudet astiat piti ottaa heti koekäyttöön. Vauvalle ei kyllä tarjoilla mitään. Taitaa olla vielä tissimammalla tämä pienokainen.Nuo siniset lasiastiat ostin sieltä Forssasta. Pöydän jalkoja pitää tosiaan lyhentää se puolisen senttiä.

750255.jpg

Arvatkaapas olisko pikkusen kiva päästä askartelemaan. Päässä pyörii var maan sata ideaa ja suunnitelmaa. Tosi hauskaa käydä joskus makuuhuoneitten ja olohuoneen kimppuun. Ja keittiöönkin pitää tehdä kaikki tavarat. Millonkas se mun loma alkaakaan... Ens yönä pitää ehkä lukea puhelinluetteloa ja almanakkaa, että keksin talonväelle  Talon nimeksi suunnittelin Nukkekoti Tupasvillaa, mutta ei sitäkään oo vilä sinetöity. Nyt pitää hipsiä saunaan, tuli sen verran vilu tuossa aiemin illalla pesiskentän laidalla. Huomenna mulla onkin leirillä talkoohuki keitiöllä klo 8-14, joten olis ihan järkevää mennä ajoissa nukkumaan.