Ovatkohan vuodatuksen ongelmat osasyynä siihen, että olen potenut jonkunlaista minilukkoa. Tekeminen on ollut lähes nollassa, ja varsinkin blogin päivittäminen on tuntunut ylitsepääsemättömän työläältä. Viimeaikoina olen piristynyt ainakin ajatuksen tasolla mineilyn suhteen, ja hiljalleen tuntuu päähän putkahtelevan ajatuksia askartelun ihanuudesta.
 Viime sunnuntaina kaksivuotias kummipoikani kävi hiukan tutustumassa nukkekotiini. Tämän vierailun jälkeen nukkekoti oli hiukan siivouksen tarpeessa. Onneksi mitään ei ollut mennyt rikki.
 Samalla siivouksella laittelin esille myös viime kerran kerhossa muovailemani massatyöt. Nyt aion laittaa kuvia talosta, vaikka ei siellä juuri mitään uutta olekaan. Sen verran on kuitenkin kuvia kadoksissa vanhemmista postauksista, että se olkoon perusteluna sille, että nämä nyt tähän pläjäytän.

Olohuoneessa:Makuuhuoneessa:

Pojun kammarista:Tässä kuvassa on uusi cernit-massasta tehty pikkunukke.Portaille tein halloweenkurpitsoja ja siihen nostettiin myös "plasto"-mopo:

Hiukan näköjään ovat epätarkkoja nämä kännykällä otetut kuvat. (mallithan eivät tietenkään ole vinoja tai epätarkkoja ;) )