Nukkekotiaskartelut on edelleen tauolla. Kolmen viikon reissun jälkeen ollaan yritetty päivittää näitä kasaantuneita kotitöitä. Olen pessyt loppuja mattoja, mies on puuhaillut tulevan kukkapenkin kimpussa kaivamalla mm. sähköistystä varten ojaa kaapelille. Ostettiin alkukesästä semmoinen pieni vesiputoussysteemi ja se pitäs saada viimein paikalleen. Pesiksissä on nyt vähän taukoa, eilen vimeks oltiin kentän laidalla. Pyykkivuori tuntuu pysyvän vakiona, vaikka kuinka yritän konetta pyörittää. En vielä aio luovuttaa, kyllä mää ne ennen joulua aion saada pestyä.

Kävin tuossa kolmen tunnin lenkilläkin kera ruohonleikkurin, ja siinä ajassa sain puskettua vaivaisen neljäsosan pihasta. Kummasti oli reissun aikana päässyt heinittymään tuo pihamaa.

Sunnuntaina juhlitaan meidän toisiks nuorimman typyn synttäreitä, ja pitäs saada koti ja piha järjestykseen. Huomenna ajattelin leipoa jo jotain. Sitä hommaa tässä sitten riittääkin, kun näin syksyllä meidän elämä on yhtä juhlaa, meidän kuusihenkisessä perheessä täytetään vuosia viisi kertaa välillä 1.8.-6.10.. ja sen lisäksi on vielä lasten mummun, ukin, papan, meidän kolmen kummitytön, minun pikkusiskon ja lasten kahden serkkupojan synttärit. Eli kakkua syödään lähes päivittäin.

Nyt piipahdan kurkkaamassa blogilistan suosikkini ja sen jälkeen rojahdan soffalle oman kullan kainaloon katsomaan "Yö museossa"-elokuvaa. Toivottavasti se on hyvä.