Tämä on tosiaan oikea päivitys. Tympäisee tuo uudistunut blogilista, päivityksistä ei ota kyllä mitään selvää.

Toukokuu on koulumaailmassa(kin) kiireistä aikaa. On jos jonkunlaista ylimääräistä retkeä ja juhlaa ynnä muita keväthommia. Siihen kun lisätään kuusihenkisen perheen muut menot, niin ei tässä oikein riitä kalenterikaan pitämään meitä selvillä, että missä ,ja mihin aikaan kenenkin pitäs olla.

Askartelu ja värkkäily on jäänyt tosi vähälle, odottelen kesäloman alkavan, että pääsisin tekemään enemmän minihommia.  Sain äsken napsittua kuvia joistakin tekeleistäni, sekä muutamista ihanuuksista, joita olen saanut.

Ihan ekaksi kuva hienosta arpavoitosta, jonka voitin satun blogista

1573954.jpg

Eikös olekin makoisa palkinto. Tuo pullapitko ihastutti erityisesti, se on niin aidon näköinen.

Toiseksi haluan näyttää söpösen palkinnon, jonka sain toissa viikon PikkuRouvien kokoontumisessa sawapista. Tästä kiitos ja kunnia kuuluu Tuulialle

1573951.jpg

Ilahdun aina noista printeistä, kun meillä ei ole tulostinta. Nuken kehto löytää varmasti myös paikkansa nukkiksestani aikanaan.

PikkuRouvien edellisessä kerhorapaamisessa meillä oli aiheena kirjonta. Kuten saattaa arvata, on sitäkin sitten pitänyt yrittää kotonakin harjoitella. Huomatkaa, että tässä tapauksessa harjoitus ei vielä ole tehnyt mestaria, jäämme siis odottamaan... Tässä kuitenkin kuvia. Pyöreä pöytäliina päätynee mummulleni, jahka saan niin paljon aikaiseksi, että teen hänelle lyhtyyn boksin.

1573936.jpg

1573939.jpg

1573945.jpg

Sitten jotain, johon olen oikeasti tyytyväinen. Viimein valmistunut ristipistelys. Tästä suunnittelin nukkekodin lastenhuoneeseen seinävaatetta.
1573941.jpg

Tämä on pistelty helmiaida-kankaalle. muliinilangan yhdellä säikeellä.

Kun tässä ollaan näin hyvässä vireessä, sormet toimii, ja on helppo hengittää, lisätään vielä kuva ompelukoneella kokeilluista räpellyksistä: -kaksi kassia ilman almaa ;)

1573974.jpg

Ja jaksakaa vielä hetki, maali häämöttää. Viimeisesä kuvassa vähän vinkkiä tekeillä olevaan hys, hys- juttuun.

1573968.jpg

Näistä lisää myöhemmin. (Kuvassa oleva hengari on Helin tekemä.)