Viimein sain kuvattua joulukalenterista saamani ihanuudet. Joulupukkikin toi muutamia itse tehtyjä/ askarteluun liittyviä lahjoja. Valmistautukaa siis hillittömän runsaaseen kuvakavalkadiin...

Jaanalta(www.jaanukan.vuodatus.net)  sain kalenterista nämä:

Sydänkoriste on just mun lempparivärinen. Tuikkukortin aion tutkia tarkemmin (kopiointimielellä ;))

Ja söpöset minit löytävät taatusti paikkansa. Kiitos Jaana!!

 

Nannalta (www.nannulis.vuodatus.net)

Nannan paketeistakin kuoriutui sekä 1:1, että 1:12 ylläreitä. Printattu luutukin on niin hieno, että raaskiiko sitä käyttääkään. Sienestyssetin pikkuinen sieniveitsi ei kyllä pääse kuvassa oikeuksiinsa.  Pinkki radio menee heti tupaseen... Kiitos Nanna, nää on ihania!!

 

Teijalta(www.teija.vuodatus.net)

Olenhan toki tiennyt, että Teija on mestarillinen virkkaaja, mutta oon mää näitä äimistelly kyllä ihan öönä. Samoin nuo massasta leivotut herkut on uskomattomia.

Nämä on ihan käsittämättömän pieniä, ensin aamuhämärissä katsoin, että pikkuinen kala on tehty massasta, mutta kappas vaan... sehän on myös virkattu :)

Tämä nallekin on niin söpö:

Kiitos Teija!!

Minä käärin kalenteripaketteihin tämmöisiä:

Nämä ostin messutuliaisena Tampereelta.

Lopuksi vielä ne muut joululahjat:

Siskoni oli ostanut minulle nämä lomareissulta Sisiliasta. Ne on muotoiltu savesta.

Siskon miehen joulupajassa oli valmistunut upeita kynttilänjalkoja. Samassa kuvassa on myös tyttäreltäni saatu kulmaleikkuri ja askartelupaperit sekä mieheni antamat jouluseimen hahmot. Kynttelikön vieressä Tuulian (www.sekasoppi.blogspot.com) tekemä kiva neulatyyny. Kiitos myös teille ihanille näistä ilontuottajista.

Toivotan kaikille teille blogissani vieraileville Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2012!