Nyt ei oo kuvia näyttää, kun miehen kone raksuttelee jotain päivityksiä. Tällä romurakkineella tuskin saa mitään kuvia ladattua, kun tämä herjaa ihan kaikesta. Vähän iltapainotteiseksi menee tämä mun harrastaminen, kun tuo ukkokulta on niin myöhään töissä, tänäänkin tuli vasta seittemältä. Muutaman hetken katsoin soveliaaksi viettää miehenkin seurassa, ennen kellarisoppeen sulkeutumista.

Esikoinen oli näköjään käynyt kommentoimassa mun tekeleitä. Suloisia nuo 11 vuotiaat, suoraan tuleva palaute ei nimittäin aina oo noin positiivista. Vaikka ei voi kyllä tyttöä moittia, sillä on usein tapana antaa myös sitä hyvää palautetta.

Pikkuneitien jutut mua usein naurattaa, ja eilen oli taas aika hupaista kuunnella, kun kerhomatkalla tytöt innostu kovasti laulamaan autossa. Ensin laulettiin yhtä aikaa ja sitten vuorotellen. Laulut oli enemmän ja vähemmän itse keksittyjä. Jossain vaiheessa kolmivuotias sitten kuunteli  kuopuksen laulantaa, ja kun tämä lopetti tuumas neiti:" Ei kuulostanu hyvältä, et pääse jatkoon." Tarkkaan ne kaiken kuuntelee.

Aiempaan puhelinkeskusteluun, ja kalevalanpäivään liittyen haluaisin kuulla, muistaako kukaan Samppa Uimosta?