Oho, täällä on tosiaan käynyt jo yli tuhat kävijää, kiitos vaan kaikille kiinnostuneille. Askartelurintamalla on ollut  sattuneesta syystä aika hiljaista. Muuten on kyllä talo täynnä elämää. Onneksi tuo potilaskin alkaa piistyä päivä päivältä. Melkoisen kipeää tuo toipuminen vaan on. Särkylääkkeitä saa antaa maksimimäärän, eikä tahdo riittää. Toivottavasti alkais pian helpottamaan.

Tuo otsikointi juontaa muuten juurensa taannoin bongattuun opastekylttiin,joka oli tekstattu tuhkakuppina olevan astian viereen. Vaikeaa se on tämä suomen kieli.

Sain tänään äidiltä tuliaiasiksi uuden askartelulehdn, jossa oli ihanan keväisiä pääsiäisaskarteluohjeita. Pääsiäinen on joulun jälkeen mun toinen suosikkijuhla. Tykkään koristella kotia, vaihtaa keväisempiä verhoja ja askarrella koristeita pääsiäistä varten. Rairuohojakin kylvän usein monta astiallista, ja niitä leikataan ja kastellaan usein kesään asti.

Meidän pikkuipanat alkaa olla niin iltavillissä, että nyt on viisainta mennä laitamaan niille kylvyt. Neiti potilaan aattelin ottaa kans suihkussa käymään.