Tässä ihan vasta osui jonkun lehden ruokasivuilla silmiini kuva porkkanakakusta, jonka päälle oli tehty koristeeksi söpöt marsipaaniporkkanat. Ohje jäi jotenkin alitajuntaan, ja eilen illalla sitä piti kokeilla.

Oikeastaan olen lopputulokseen aivan tyytyväinen. Tosin nyhräsin noitten porkkanoitten kanssa luvattoman kauan.

 

Ne kun on niin kovin pieniä.

Ostin syyslomareissulta uusia värejä cernit-massaa ja näpersin eilen tuon kakun lisäksi vähän tomaatteja ja banaaneja. Noin raakaa banaania en tarkoituksella tehnyt, mutta värien sekoittelu meni vähän pieleen, niin tein siitä epäonnistuneesta sitten tasaisen vaalean vihreän.

Tomaatit on pikaisia, ja niihin olis pitäny laittaa tuohon koloon vaikka vähän vihreää. Mitenkähän massasta sais tehtyä semmoisia paprikasuikaleita?